Om du har problem med att läsa detta mail, klicka här för en webbversion.

EFKOM AB
En agentur med fokus på utbildning
Vill hjälpa fler att bli så bra de kan/vill bli
Ola har en lång erfarenhet inom försäljning och mötet med människor. Efter flera år på Kraft Foods (med varumärken som Marabou, Gevalia, Estrella, O´boy, Philadelphia mm) som säljare, säljchef, analytiker och säljcoach/utbildare har han skaffat sig kunskap i flera led. De senaste tre åren har Ola arbetat som klubbdirektör för innebandyföreningen IBF Falun, och Falu Kurien Arena, innan han på hösten 2013 blivit egen företagare och anslutit sig till EFKOM AB.

Ola Linntegs roll på EFKOM AB som agent
är först och främst som projektledare för Speed Business där han ansvarade för sitt första möte i november 2013. Han kommer, tillsammans med Mika Snell, att ansvara för sjösättandet av medlemskapet i Speed Business 2014. Olas övriga roller inom EFKOM AB är försäljningsutbildningar, mötesfölje och coaching. 

Varför Ola Linnteg
Olas genuina intresse och engagemang för individuell utveckling är en ledstjärna. Genom att hjälpa individen att utvecklas så kan denne bidra till utveckling i sin verksamhet på bästa sätt. Ola kommer även tillsammans med Mika Snell, eller andra agenter i EFKOM AB,  att se över vad företaget har för exakt behov så att rätt insats skapas. Därefter tas möjliga åtgärder fram för att skapa ett lyft för dig och ditt företag.


Kontaktuppgifter
Mobil: 070 - 623 58 04
Email: ola.linnteg@efkom.se
Twitter   Facebook   Google   Blogger   LinkedIn

EFKOM AB - En agentur med fokus på utbildning

Besöksadress: Bergshauptmansgatan 56 MineLounge, Falun  

Telefon: 0243 - 280 100

Email: mika.snell@efkom.se   |   Mobil: 070 - 622 66 32   |   www.efkom.se

Det här är ett meddelande från EFKOM AB. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen.
Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här